WOLCAR SRL

WOLCAR SRL

WOLCAR SRL

Voturi 0 Voturi / 66 Vizite

WOLCAR SRL (WOLCAR SRL) cu sediul in Preajba, judetul Dolj Str. BECHETULUI 5 , adaugata in portalul Pagini Europene in data de 02 Octombrie 2014
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
17685189
Nr. Reg. Com.:
J16 /1267 /2005
Adresa Web:
Str. BECHETULUI 5 , Preajba, Judetul Dolj

Obiecte de Activitate

Descriere

Firma si-a inceput activitatea in anul 2005 din dorinta de a oferi clientilor o gama larga de piese provenite din dezmembrari, insa activitatea noastra s-a diversificat in functie de necesitatile pietei. Respectand cele mai inalte standarde de calitate si siguranta in service auto, WOLCAR SRL ofera echipamente de ultimă generaţie, lucrând doar cu personal specializat şi cu experienţă în domeniu.

                Astazi WOLCAR SRL pune la dispozitia clientilor sai un service autorizat, un parc auto si un stoc generos de piese si subansamble auto pentru marcile enumerate.

               Dotarile tehnice existente permit efectuarea de reparatii simultan pentru mai multe autovehicule (VW, Audi, Skoda, Seat, Ford, Mercedes, Porsche, Mini). Service-ul nostru este specializat in reparatii mecanice si electrice pentru autoturisme europene.  Piesele auto disponibile  spre vanzare includ componente electrice, elemente de caroserie, elemente de interior, sisteme de climatizare etc.

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.