VLASCEANU VICTORAS ADRIAN PFA

VLASCEANU VICTORAS ADRIAN PFA

VLASCEANU VICTORAS ADRIAN PFA

Voturi 0 Voturi / 456 Vizite

VLASCEANU VICTORAS ADRIAN PFA (VLASCEANU VICTORAS ADRIAN PFA) cu sediul in nedelea, judetul Prahova strada principala nr 561, adaugata in portalul Pagini Europene in data de 09 Decembrie 2016
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
35163264
Nr. Reg. Com.:
f29/1484/2015
Adresa Web:
Social:
|
strada principala nr 561, nedelea, Judetul Prahova

Descriere

Suntem un colectiv de ingineri cu experienta de peste 12 ani in domeniul proiectarii si executiei constructiilor, in management, consultanta si supervizare. In aceasta perioada am dezvoltat relatii de colaborare cu experti si verificatori de proiecte, cu experti in consultanta financiara si alte domenii, adaugand un plus la experienta proprie dobandita.

Suntem ghidul Dvs. pe lungul drum de la Idee la Proiect, de la Proiect la Materializarea lui, cu Solutii indraznete si eficiente, rationale si estetice, simple si complete. Cu noi, aproape Totul e Posibil!

Nivelul nostru ridicat de cunoastere si comunicarea noastra extraordinara cu clientii vor asigura satisfactia dumneavoastra in orice aspect al proiectului.

Consultanţii  sunt partenerii ideali pentru fundamentarea şi realizarea cu succes a unor fonduri structurale. Experienţa noastră elimină posibilităţile de respingere a proiectelor, datorită respectării riguroase a condiţiilor de eligibilitate şi a celor administrative, precum şi a fundamentării meticuloase a tuturor dosarelor de finanţare. Serviciile noastre acoperă toate fazele proiectului : de la elaborarea documentatiei necesare pentru solicitarea de finanțare, până la managementul proiectului.

Respectând principalele etape ale procesului de obținere a finanțărilor nerambursabile, echipa noastră maximizează șansele de câștig ale proiectelor.

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.