TOMA ROBERT PFA

TOMA ROBERT PFA

TOMA ROBERT PFA

Voturi 0 Voturi / 61 Vizite

TOMA ROBERT PFA (TOMA ROBERT PFA) cu sediul in Gheraesti, judetul Neamt Str.Cobzaru nr.3 RO25826947 F27/707/2009, adaugata in portalul Pagini Europene in data de 29 Octombrie 2014
Tip:
Persoana Fizica Autorizata
Cod Fiscal:
25826947
Nr. Reg. Com.:
F27/707/2009
Adresa Web:
Str.Cobzaru nr.3 RO25826947 F27/707/2009, Gheraesti, Judetul Neamt

Obiecte de Activitate

Descriere

Suntem o echipa de entuziasti, care incepand cu anul 2002, ne-am specializat in productia de tamplarie din PVC, geam termopan, prelucrari materiale plastice, acumuland astfel experienta indelungata in productia si montajul tamplariei de PVC.\"tamplarie_pvc\"
 

Suntem profesionisti in ceea ce priveste calitatea lucrarilor executate si ne-am facut un obicei din a lega prietenii cu clientii nostri, cu angajatii, cu dealerii, furnizorii, colaboratorii nostri si nu numai. Consideram ca pentru a oferi clientilor o experienta de achizitionare de tamplarie pvc reusita, trebuie sa fim deschisi si sa le oferim informatii pertinente, sa dam dovada de seriozitate, de operativitate in montarea tamplariei, dar si de bunavointa si empatie pentru ca oameni suntem.

Ne place sa credem ca ferestrele ofera zambet unei case, de aceea alegerea designului perfect este foarte importanta pentru fiecare. Respectam intocmai deviza clientii nostri sunt stapanii nostri, pentru a avea rezultate remarcabile si a supravietui pe aceasta piata deosebit de concurenta.
 
Speram sa gasiti la noi atmosfera potrivita pentru alegerea termopanelor perfecte pentru locuinta dumneavoastra si sa continuam povestea clientilor multumiti si a caselor rasfatate!

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.