Supercom

Supercom

SC Supercom SRL

Voturi 0 Voturi / 76 Vizite

Supercom (SC Supercom SRL) cu sediul in Sibiu, judetul Sibiu Str. Calea Turnisorului, nr 139 , adaugata in portalul Pagini Europene in data de 27 Octombrie 2014
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
2580028
Nr. Reg. Com.:
J 32 /2421 /1992
Adresa Web:
Str. Calea Turnisorului, nr 139 , Sibiu, Judetul Sibiu

Obiecte de Activitate

Descriere

Una dintre cele mai vechi case ale cartierului săsesc “Neppendorf”, parte integrantă a orașului Hermannstadt(Sibiul de azi) a fost modernizată pe parcurs iar din vechea clădire s-a păstrat o cramă boltită executată de sași în 1812, crama în care astăzi turiștii noștri se pot delecta cu amintiri din trecut.

Pensiunea “Gasthof Sara” vă oferă cazare într-un ambient modern, relaxant si multe facilități la prețuri atractive. Destul de mare pentru grupuri organizate și totuși perfectă pentru un concediu liniștit în doi. Aeroportul se afla la 3 minute și centrul la 10 minute cu mașina. Parcare supravegheată video, prăjituri ca la mama acasă și multă voie bună din partea personalului. Vă așteptăm!

La noi va veți bucura cu siguranță de o atmosfera intima, marcata de amabilitatea personalului, care împreună vor contribui la conturarea vacantei ideale, unde veți putea vizita Sibiul istoric: Piața Mare, Piața Mica, Muzeul Brukenthal, Podul Mincinoșilor, Biserica Evanghelica cu cel mai înalt turn din Transilvania etc., precum și împrejurimile sale: stațiunea Păltiniș, Ocna Sibiului, Cetatea Cisnadioara etc.

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.