STANDARD DEVELOPMENT

STANDARD DEVELOPMENT

STANDARD DEVELOPMENT SRL

Voturi 0 Voturi / 74 Vizite

STANDARD DEVELOPMENT (STANDARD DEVELOPMENT SRL) cu sediul in Bucuresti, judetul Bucuresti Splaiul Unirii 4 Bucuresti, adaugata in portalul Pagini Europene in data de 22 Iunie 2017
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
34812479
Nr. Reg. Com.:
J40/9102/2015
Adresa Web:
Social:
|
Program de Lucru:
Luni - 10:00 - 17:30 Marti - 10:00 - 17:30 Miercuri - 10:00 - 17:30 Joi - 10:00 - 17:30 Vineri - 10:00 - 17:30 Sambata - inchis Duminice - inchis
Splaiul Unirii 4 Bucuresti, Bucuresti, Judetul Bucuresti

Descriere

Standard Development este o companie românească, care oferă servicii de consultanță IT, dezvoltare de software personalizat și aplicații mobile.

Scopul businessului nostru este ca de fiecare dată, cu fiecare proiect în parte să ne depășim limitele, să ne perfecționăm și să depășim așteptările clienților.

Pentru că vrem să oferim cele mai bune servicii, am ales să lucrăm cu oameni foarte bine pregătiți în domeniu și astfel în echipa Standard Development și-au găsit locul doar oameni cu experiență, ambițioși și pasionați de munca lor. Echipele noastre se dedică fiecărui proiect în parte, pentru a asigura livrarea aceestora la timp și în cele mai bune condiții.

Vrem să înțelegem cât mai bine nevoile clienților și să le oferim soluții cât mai noi, mai inovative, sincronizate cu cele mai moderne tehnologii. Știm că domeniul în care activăm este aflat într-o permanentă schimbare, de aceea zi de zi încercăm să ne perfecționăm și să ne menținem standardele la cote cât mai înalte.

Lista noastră de clienți conține organizații și companii, din domenii variate, ca energia, media sau retail-ul. Oferim dezvoltare de sofware personalizat, soluții web și aplicații mobile, care permit companiilor să regăsească exact soluțiile de business, dar și rezultatele de care au nevoie.

Pentru noi, oamenii sunt cea mai importantă resursă, fie că este vorba de angajați, clienți sau parteneri, de aceea credem în consolidarea relațiilor pe permen lung, bazate pe idealuri comune și succes.

Standard Development- Viziune & Dezvoltare. ( Vision & Development)

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.