SC TRENDPREST SRL

SC TRENDPREST SRL

SC TRENDPREST SRL

Voturi 0 Voturi / 62 Vizite

SC TRENDPREST SRL (SC TRENDPREST SRL) cu sediul in TIMISOARA, judetul Timis STR LIEGE NR 5, BL 58, SC A, AP 13 , adaugata in portalul Pagini Europene in data de 27 Octombrie 2014
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
18816363
Nr. Reg. Com.:
J35/2130/2006
Adresa Web:
STR LIEGE NR 5, BL 58, SC A, AP 13 , TIMISOARA, Judetul Timis

Obiecte de Activitate

Descriere

Inca din anul 2006 noi, Trendprest, ne dedicam calitatii si  orientarii catre clienti, folosind instrumente si produse profesionale.

Curatam interiorul si exteriorul masinii, protejam autoturismul de factorii externi nocivi care actioneaza atat pe exteriorul masinii cat si in interiorul ei si suntem atenti la detalii. De asemenea ne asiguram ca autoturismul dvs. va fi tratat regeste cu efect pe perioada nedeterminata.

Cu noi autoturismele isi pastreaza aspectul de NOU pe o perioada indelungata, fiind ingrijite corespunzator. Experienta acumulata de-a lungul timpului ne-a invatat care sunt nevoile clientilor si a autoturismelor lor, astfel ca ne bucuram sa evidentiem multumirea clientilor nostri.

Daca refuzati superficialitatea si acceptati profesionalismul ducand la perfectiune in reconditionarea si protectia autoturismului dvs., atunci suntem ceea ce cautati.

Ne dorim colaborari de lunga durata, motiv pentru care iti asiguram respectul pe care il meriti.

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.