SC BENEDEK & CO SRL

SC BENEDEK & CO SRL

SC BENEDEK & CO SRL

Voturi 0 Voturi / 68 Vizite

SC BENEDEK & CO SRL (SC BENEDEK & CO SRL) cu sediul in Baia Mare, judetul Maramures B-dul Bucuresti Nr.34/34 , adaugata in portalul Pagini Europene in data de 18 Octombrie 2014
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
14527419
Nr. Reg. Com.:
J24/144/2002
B-dul Bucuresti Nr.34/34 , Baia Mare, Judetul Maramures

Descriere

Compania noastra comercializeaza o gama foarte larga de produse destinate instalatiilor termice, sanitare si gaz, atat pentru uz rezidential cat si pentru cel industrial. Fiind formata dintr-o echipa tanara, organizata si cu un nivel avansat de pregatire, principalul obiectiv al companiei este acela de a satisface toate nevoile clientilor nostri, oferind o calitate superioara la preturi minime. Comercializam tot ce tine de instalatiile termice, sanitare, apa si de gaz, asigurand inclusiv instalarea, punerea in functiune, autorizarea ISCIR si verificarea tehnica periodica. Produsele comercializate de noi pot fi livrate oriunde in tara in cel mai scurt timp posibil si in cea mai mare siguranta.

   Suntem o companie serioasa, foarte cunoscuta pe piata din Romania datorita accentului pe care il punem pe satisfacerea dorintelor clientului. Ne onoram intotdeauna comenzile in cel mai scurt timp posibil dand dovada de o foarte buna organizare atat pe plan local cat si national. Compania noastra va sta intotdeauna la dispozitia dumneavoastra.

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.