S.C. Mondex S.A

S.C. Mondex S.A

S.C. Mondex S.A

Voturi 0 Voturi / 64 Vizite

S.C. Mondex S.A (S.C. Mondex S.A) cu sediul in Sibiu, judetul Sibiu Str. Râului, nr. 34, Sibiu, adaugata in portalul Pagini Europene in data de 02 Octombrie 2014
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
2469071
Nr. Reg. Com.:
J32/234/1991
Str. Râului, nr. 34, Sibiu, Sibiu, Judetul Sibiu

Obiecte de Activitate

Descriere

Mondex Sibiu este unul dintre principalii producatori de sosete si ciorapi fini din Romania.
Mondex produce sosete si ciorapi din bumbac 100% sau amestec cu poliamida, sosete si ciorapi elasticizati cu elastan, precum şi din alte tipuri de fire a caror finete corespund utilajelor de tricotat (fire Acryl, modal, lana, termolite, microfibra etc.)

Alaturi de gama completa de produse – sosete si ciorapi – prezentate sub brandul Mondex va oferim si gama noua de produse de lenjerie: slipi, boxeri, maiouri, tricouri, jackete tip fleece pentru copii, femei, barbaţi, prezentate sub marca Tuareg. Toate aceste produse le puteti gasi în magazinele Mondex din tara dar si pe shopul nostru online.

Incepand cu 1 ianuarie 2009 va asteptam in magazinele Mondex cu o noua surpriza: Cardul de Fidelitate Mondex.

Ca posesor al Cardului de Fidelitate Mondex veti putea face cumparaturi cu o reducere de 8% pentru toate categoriile de produse prezente în magazinele Mondex.

De ce 8% ?

Pentru că MONDEX s-a gandit sa ofere clientilor fideli cate 1% discount pentru fiecare 10 ani de experienta si da, avem peste 80 de ani de experienta in producerea şi comercializarea sosetelor din bumbac si a ciorapilor fini pentru femei, precum şi, incepand cu anul 2003, a lenjeriei Tuareg pentru toată familia.

 

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.