S.C. C.I.S.O- Clinica de Implantologie si Sanatate Orala S.R.L.

S.C. C.I.S.O- Clinica de Implantologie si Sanatate Orala S.R.L.

S.C. C.I.S.O- Clinica de Implantologie si Sanatate Orala S.R.L.

Voturi 0 Voturi / 47 Vizite

S.C. C.I.S.O- Clinica de Implantologie si Sanatate Orala S.R.L. (S.C. C.I.S.O- Clinica de Implantologie si Sanatate Orala S.R.L.) cu sediul in Bucuresti, judetul Bucuresti Bl D15, scara 4 apt 106 - sector 3, adaugata in portalul Pagini Europene in data de 01 Octombrie 2014
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
27051200
Nr. Reg. Com.:
000000
Adresa Web:
Bl D15, scara 4 apt 106 - sector 3, Bucuresti, Judetul Bucuresti

Obiecte de Activitate

Descriere

CISO - Clinica de Implantologie si Sanatate Orala, Certificat de calitate ISO 9001, este o clinica stomatologica italiana specializata in implantologie si chirurgie orala, fondata si administrata de prof.dr. Giuseppe Scandale. Clinica este situata in Bucuresti si e dotata cu cele mai moderne aparate si instrumente pentru toate curele dentare. Clinica este alcatuita din 4 Cabinete Stomatologice , Radiologie Dentara Digitala si Laborator Tehnica Dentara.

Cabinet stomatologic Bucuresti:  Avem o Echipa medicala, formata din chirurgi italieni si romani, si toate interventiile chirurgicale sunt efectuate  de prof.dr. Giuseppe Scandale cu esperienta de peste 30 ani in domeniu chirurgical. In afara de implantologia traditionala,  CISO propune si implantologia cu protezare imediata, ideala pentru pacienti cu probleme  estetice si functionale particulare. Noutate absoluta pentru Romania este CAB – Clip Abutment Bar: cu o singura interventie se pun 4/6 implanturi si proteza fixa insurubata. Toata interventia nu dureaze mai mult de sase ore! Vii dimineata fara dinti… si iei cina cu un zambet nou si seducator!!!!
Clinica Ciso nu se ocupa doar de zambetul Dvs:prin colaborarea cu specialist italian in chirurgia plastica si reconstructiva -  si-a propus sa redea pe langa frumusetea zambetului si stralucirea ochilor dumneavoastra prin BLEFAROPLASTIE. Aceasta se poate face la nivelul pleoapelor superioare si inferioare separat sau impreuna in aceeasi interventie schimband radical aspectul imbatranit al fetei. 

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.