Recycle Neamt

Recycle Neamt

S.C. Recycle Neamt S.R.L.

Voturi 0 Voturi / 51 Vizite

Recycle Neamt (S.C. Recycle Neamt S.R.L.) cu sediul in Sat Topolita, judetul Neamt Str. Satu Vechi nr. 447, jud. Neamt , adaugata in portalul Pagini Europene in data de 16 Octombrie 2014
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
32056026
Nr. Reg. Com.:
J/27/430/2013
Adresa Web:
Str. Satu Vechi nr. 447, jud. Neamt , Sat Topolita, Judetul Neamt

Obiecte de Activitate

Descriere

 S.C. RECYCLE NEAMT S.R.L.a fost infiintata in Sat Topolita, judetul Neamt, cu capital in intregime privat romanesc, si este o companie recunoscuta pe plan local,avand ca obiect de activitate managementul deseurilor.

 In acest moment, cantitatea de deseuri colectata este de aproximativ 70 to/luna, operam cu mijloace de transport si utilaje specifice proprii ,doar pe sectorul deseurilor nepericuloase.

    Operam in orasele: Tg. Neamt, Iasi, Tg. Frumos, Pascani, Roman.

    Compania noastra va pune la dispozitie servicii de calitate in domeniul colectarii si reciclarii deseurilor.

    In prezent functionam cu un numar de 12 angajati specializati si in permanenta ne adaptam serviciile la cerintele pietei.

    Politica firmei noastre este de a reduce costurile beneficiarilor nostri, in ceea ce priveste gestionarea deseurilor astfel, calitatea serviciilor, preturile practicate si raspunsul rapid la solicitarea clientului, ne-au propulsat in pozitia de lider local de piata, in  domeniul reciclarii.

    Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime.

    S.C. RECYCLE NEAMT S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce este nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor care pot aparea.

    Firma noastra urmareste satisfacerea clientilor nostri la un nivel inalt, prin oferirea celor mai bune combinatii de pret si calitate a produselor si serviciilor cerute de clienti.

    Afacerile care merita facute sunt cele bune, cele foarte bune si cele impreuna cu noi.

    Daca doriti o colaborare fructuasa sau doriti mai multe detalii despre noi, nu ezitati sa ne contactati.

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.