MSG AMBALAJE

MSG AMBALAJE

MARKETING SOLUTION GROUP

Voturi 0 Voturi / 85 Vizite

MSG AMBALAJE (MARKETING SOLUTION GROUP) cu sediul in Iasi, judetul Iasi Calea Chisinaului nr. 27, adaugata in portalul Pagini Europene in data de 03 Iunie 2017
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
17891995
Nr. Reg. Com.:
J22/2143/2005
Adresa Web:
Social:
|
Program de Lucru:
08.00-17.00
Calea Chisinaului nr. 27, Iasi, Judetul Iasi

Obiecte de Activitate

Descriere

Cu o experienta pe peste 10 ani in domeniul ambalajelor si a consultantei in acest domeniu echipa noastra va ofera un portofoliu bogat de materiale de ambalat: sacose, pungi, saci si folii film din polietilena, polipropilena, hartie si materiale laminate.

Infiintata in anul 2005 compania noastra este structurata in 4 departamente: tehnic, vanzari-marketing, design si logistica. Prin cele 4 departamente oferim solutiile optime pentru alegerea ambalajelor clientilor nostri, la un raport pret calitate ideal.

Accesul la cele mai noi tehnologii de producere a ambalajelor personalizate precum si echipa tanara, dinamica si focusata pe nevoile clientilor au fost si sunt premizele obtinerii de catre compania noastra a unor produse de inalta calitate, la preturi foarte competitive. Toate ambalajele noastre indeplinesc criteriile de calitate prevazute in legislatia europeana.

Clientii nostri de ambalaje sunt din domenii diverse: industria alimentara si nealimentara, comertul clasic si cel online, agentiile de publicitate etc.

Datorita flexibilitatii, seriozitatii si a produselor competitive peste 200 de clienti din Romania, Republica Moldova, Germania, Italia, Spania si Marea Britanie ne-au ales ca furnizori agreati de ambalaje personalizate si nepersonalizate.

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.