FLEXI MEDIA TECHNOLOGY

FLEXI MEDIA TECHNOLOGY

SC.FLEXI MEDIA TECHNOLOGY.SRL

Voturi 0 Voturi / 67 Vizite

FLEXI MEDIA TECHNOLOGY (SC.FLEXI MEDIA TECHNOLOGY.SRL) cu sediul in Botosani, judetul Botosani Str. Marchian, nr. 14 -, adaugata in portalul Pagini Europene in data de 20 Octombrie 2014
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
30795790
Nr. Reg. Com.:
J07 /402 /2012
Adresa Web:
Str. Marchian, nr. 14 -, Botosani, Judetul Botosani

Obiecte de Activitate

Descriere

Stimate Client!
Suntem mandri ca, in peste 1 an de la intrarea firmei SC.FLEXI MEDIA TECHNOLOGY.SRL pe piata din Romania, am pus calitatea pe primul loc si am venit in intampinarea dumneavoastra cu cele mai potrivite si dinamice produse si servicii de internet/hosting. Ne-am exprimat atunci increderea in potentialul pietei si am pornit, ambitiosi si ghidati de responsabilitate, in visul nostru de a ne afirma drept o institutie stabila si inovatoare.
Acum, increderea pe care dvs. o aveti in FLEXI MEDIA TECHNOLOGY si pe care ne-am castigat-o in timp, reprezinta pentru noi cea mai importanta reusita a acestui an.
Vom continua sa avem aceeasi abordare de business realista, sa oferim servicii pragmatice si profesioniste si sa actionam ca un adevarat consilier pe pe partea de hosting pentru clientii nostri.
Stabilitatea, integritatea, transparenta, abordarea consultativa si orientarea catre clienti sunt valori in care credem si care se reflecta in fiecare produs si serviciu.
Ne dorim ca Flexi Media Technology sa va inspire si sa va aduca succesul pe care il doriti.

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.