Ceta123 Energy srl

Ceta123 Energy srl

Ceta123 Energy srl

Voturi 0 Voturi / 55 Vizite

Ceta123 Energy srl (Ceta123 Energy srl) cu sediul in Vadu Pasi , judetul Buzau GURA CÎLNĂULUI , adaugata in portalul Pagini Europene in data de 16 Octombrie 2014
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
27184797
Nr. Reg. Com.:
j10/443/2010
GURA CÎLNĂULUI , Vadu Pasi , Judetul Buzau

Obiecte de Activitate

Descriere

 CETA123 ENERGY S.R.L. se plaseaza ca un important importator de incalzitoare cu inductie magnetica - (avand functia de boiler instant si incalzire apartamente), pompe de caldura, electrice.Se defineste ca descoperire nouă în tehnologia gheizer, care are acum după teste extensive, omologare SABS, CE. Această tehnologie utilizează energie electrica pentru a creea un camp magnetic in cadrul gheizer pentru a maximiza procesul de încălzire si transmite cantitatea exacta de apă calda ca si un cazan convenţional în 1 / 3 din timp, la 40% mai putin la consumul de energie in instalatia de încălzire. (deci incalzeste apa de 3 ori mai repede si consumul aprox pe jumatate fata de rezistenta.

Aceasta este o descoperire nouă în tehnologia gheizer, care are acum după teste extensive, omologare SABS, CE.

Această tehnologie utilizează energie electrica pentru a creia un camp magnetic in cadrul gheizer pentru a maximiza procesul de încălzire si transmite cantitatea exacta de apă calda ca si un cazan convenţional în 1 / 3 din timp, la 40% mai putin la consumul de energie in instalatia de încălzire. (deci incalzeste apa de 3 ori mai repede si consumul aprox pe jumatate fata de rezistenta)

 

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.