COMPANIA DE CONSTRUCTII RO-RO

COMPANIA DE CONSTRUCTII RO-RO

COMPANIA DE CONSTRUCTII RO-RO

Voturi 0 Voturi / 77 Vizite

COMPANIA DE CONSTRUCTII RO-RO (COMPANIA DE CONSTRUCTII RO-RO) cu sediul in brasov, judetul Brasov timis triaj nr 6 , adaugata in portalul Pagini Europene in data de 27 Octombrie 2014
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
1109074
Nr. Reg. Com.:
J08/437/1991
Adresa Web:
timis triaj nr 6 , brasov, Judetul Brasov

Obiecte de Activitate

Descriere

S.C Compania de Constructii RO-RO S.R.L este societate cu capital privat 100%, fondata in anul 1991 de catre ing. Roman Vasile si ing. Roman Gheorghe.

Avand in vedere cerintele pietii , societatea noastra se orienteaza pe termen scurt si mediu spre dezvoltarea sectoarelor de constructii , instalatii electrice, termice si sanitare, iar pe termen lung constructia unor cartiere de locuinte. Drept urmare, pe langa dezvoltarea patrimoniului imobiliar s-a prevazut un plan de investitii pentru dotarea sectorului de constructii cu utilaje specifice si modernizarea spatiilor inchiriate.

Datorita activitatii prestate, societatea este recomandata beneficiarilor de catre Camera de Comert si Industrie Brasov si a reusit sa-si asigure un numar de clienti fideli. De asemenea, beneficiarii serviciilor noastre, ne-au recomandat altor clienti datorita executiilor de buna calitate, profesionalismul si seriozitatii de care a dat dovada colectivul nostru.

 

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.