Belle Art Photography SRL

Belle Art Photography SRL

Belle Art Photography SRL

Voturi 0 Voturi / 57 Vizite

Belle Art Photography SRL (Belle Art Photography SRL) cu sediul in Bucuresti, judetul Bucuresti Bd. Basarabia nr 88, Bl D4, Sector 2, adaugata in portalul Pagini Europene in data de 23 Martie 2018
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
38609656
Nr. Reg. Com.:
J40/20597/2017
Adresa Web:
Social:
|
Program de Lucru:
NON STOP
Bd. Basarabia nr 88, Bl D4, Sector 2, Bucuresti, Judetul Bucuresti

Descriere

Belle Art Photography SRL, desfasoara activitati din zona fotografiei profesionale, a filmarilor si productiei de filme si filmari, servicii de publicitate prin imagine si web developing in zona fotografiei si videografiei. Ca activitate principala, Belle Art Photography desfasoara inclusiv activitati de fotografiere evenimente cultural artistice, sportive si de familie sau private. Alex Pasarelu, administratorul firmei este actorul principal in fotografia de evenimente, cu o larga experienta in aceasta industrie. In calitate de fotograf profesionist, in special fotograf nunta, Alex Pasarelu prin firma sa contracteaza servicii de specialitate pentru clientii persoane fizice ce doresc si au nevoie de imagini de cea mai buna calitate pentru nunta lor. Pe langa serviciile din cadrul nuntilor, care reprezinta 80% din activitatea firmei, BelleFoto.ro desfasoara si activitati de videografie profesionista si fotografiere in cadrul altor tipuri de evenimente, precum fotografie de concert, fotografie de sport, fotografie corporate si business si sedinte foto de familie.

Va asteptam indiferent de ora sa ne contactati cand veti avea nevoie de servicii profesioniste de fotografie, videografie, webdesign si publicitate.

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.