AUTOGLASS EXPERT SERVICE

AUTOGLASS EXPERT SERVICE

AUTOGLASS EXPERT SERVICE S.R.L.

Voturi 0 Voturi / 54 Vizite

AUTOGLASS EXPERT SERVICE (AUTOGLASS EXPERT SERVICE S.R.L. ) cu sediul in Constanta, judetul Constanta Str. BRAZDEI 16A , adaugata in portalul Pagini Europene in data de 07 Octombrie 2014
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
17236147
Nr. Reg. Com.:
J13 /439 /2005
Str. BRAZDEI 16A , Constanta, Judetul Constanta

Obiecte de Activitate

Descriere

Importator si distribuitor unic pentru Romania, Bulgaria si Republica Moldova pentru foliile profesionale pentru geamuri auto si arhitecturale SUNTEK Window Films din SUA si ARMOLAN Europe. Aceste folii de calitate premium sunt produse in 100% in SUA si sunt aplicate deja in Romania de peste 30 de firme. Foliile SUNTEK sunt certificate RAR si au garantii de pana la 15 ani.
Foliile antiefractie sunt testate si certificate conform standardelor europene de impact EN12600 (3B3) si EN 356 (P1A), precum si conform standardelor americane ANSI Z97.1 si CPSC 16 CRF 1201. �
Pentru firmele interesate in aplicarea foliilor SUNTEK firma noastra asigura pregatire de specialitate si suport logistic si de marketing.
Nu in ultimul rand Autoglass Expert Service distribuie si monteaza pabrize, geamuri laterale si lunete de cea mai buna calitate produse in UE.
Import, distributie, montaj geamuri auto, parbrize, geamuri laterale, lunete, chedere(Icor), scule(Equalizer) si adezivi Betaseal si Eftec.

ARMOLAN Europe� \"Folii

Garware SUNCONTROL�

SUNTEK Window Films�

Folii auto,folii cladiri,folii geam,folie auto,folie geamuri,folie antiefractie,folii antiefractie,folie protectie solara,folie reflexiva,folie low-e,folii lowe.

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.