aqua cristalplus

aqua cristalplus

sc aqua cristalplus

Voturi 0 Voturi / 86 Vizite

aqua cristalplus (sc aqua cristalplus) cu sediul in ARAD, judetul Arad ARAD, STR GH BIRTA NR 32A , adaugata in portalul Pagini Europene in data de 21 Octombrie 2014
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
29631808
Nr. Reg. Com.:
J2/98/2012
Adresa Web:
ARAD, STR GH BIRTA NR 32A , ARAD, Judetul Arad

Descriere

Fiecare bautura sau masa pe care o prepari poate avea gust excelent. Ai nevoie doar de Dafi.

Da dragul gustului, dar si din grija pentru sanatatea ta. Dafi produce cani si cartuse filtrante de o calitate superioara si la preturi avantajoase. Apa filtrata utilizand canile filtrante Dafi este ideala pentru prepararea bauturilor si mancarurilor. De asemenea, apa filtrata poate inlocui cu succes apa plata, fiind o alternativa mult mai economica la aceasta.

Misiunea brandului nostru este sa stimuleze apetitul clientilor nostri pentru bucataria sanatoasa, care implica apa si alimente proaspete.

Marca Dafi este detinuta de compania poloneza Formaster S.A., o companie moderna fondata acuma mai bine de 30 de ani.In toata aceasta perioada firma a castigat o buna reputatie si a acumulat o bogata experienta in domeniul proiectarii si fabricarii filtrelor de apa si a canilor de filtrare a apei.

De mai multi ani compania colaboreaza si realizeaza produse pt. firme  cum ar fi:Biocera, Tesco, Real, Metro, Lidl, BWT, Terraillon,Obi si are clienti in peste 30 de tari de pe 5 continente.

Experienta bogata, cei peste 240 de specialisti care lucreaza pt. companie precum si liniile de productie complet automate si de ultima generatie, determina realizarea unor filtre de cea mai buna calitate, iar faptul ca firma detine propriul laborator de cercetare-dezvoltare face ca produsele realizate sa fie mereu inovatoare si in pas cu cele mai noi tendinte din domeniu.

In Romania, produsele Dafi sunt importate si distribuite de catre firma Aqua Cristal Plus S.R.L., care prin intermediul acestui site va pune la dispozitie cele mai performante si inovatoare cani de filtrare a apei pt a va putea bucura de o apa cu adevarat curata.

 

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.