RECEA IMPEX

RECEA IMPEX

SC RECEA IMPEX SRL

Voturi 0 Voturi / 84 Vizite

RECEA IMPEX (SC RECEA IMPEX SRL) cu sediul in Cristesti, judetul Mures Principala 11 , adaugata in portalul Pagini Europene in data de 03 Februarie 2016
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
1279974
Nr. Reg. Com.:
J26/537/1992
Adresa Web:
Principala 11 , Cristesti, Judetul Mures

Obiecte de Activitate

Descriere

S.C. RECEA IMPEX S.R.L. cu sediul in RECEA, str. Sat Recea, Jud. Mures, este o societate comerciala cu capital privat, infiintata in anul 1992 ca o societate cu raspundere limitata, avand o evolutie ascendenta in domeniul instalarii de contoare in apartamente a executiei de instalatii termice si sanitare.

Obiectul principal de activitate este executia instalatiilor sanitare si de incalzire centrala si de montaj de echipamente si utilaje tehnologice la cladiri si constructii ingineresti.

Inca de la infiintare ne-am propus sa construim o societate de executie a instalatiilor tehnico-sanitare si de incalzire, asigurand clientii de promtitudine, buna executie, estetica si functionalitate. Respectand aceste conditii am asimilat noile tehnologii aparute in domeniu, am dat curs invitatiilor la specializare pentru noile tipuri de cazane: VAILLANT , ARISTON, BOSCH, IMERGAZ; noile tipuri de fitinguri si teava: polipropilena, multistrat, cupru.

Datorita colaborarilor foarte bune cu partenerii de afaceri, societatea s-a dezvoltat an de an si putem spune ca avem un bun renume pe plan local.

In prezent firma executa lucrari de instalatii atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice, are contracte de distributie de materiale de instalatii si utilaje cu firmele de constructii din zona. Cele mai importante si cele mai reprezentative lucrari ale S.C. RECEA IMPEX S.R.L. sunt executate catre beneficiari particulari, persoane fizice. Prin experienta capatata am reusit sa asiguram clientilor promtitudine, executie de calitate, estetica si functionalitate.

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.