Modline Design Conf.

Modline Design Conf.

SC. Modline Design Conf.Srl

Voturi 0 Voturi / 66 Vizite

Modline Design Conf. (SC. Modline Design Conf.Srl) cu sediul in Strejnicu, judetul Prahova Strada castanilor, nr 10 , adaugata in portalul Pagini Europene in data de 16 Octombrie 2014
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
32411535
Nr. Reg. Com.:
J 29/1693/13
Adresa Web:
Strada castanilor, nr 10 , Strejnicu, Judetul Prahova

Obiecte de Activitate

Descriere

M.A.Carla Fashion Boutique reprezinta o noutate in  oras, un loc care se face remarcat prin unicitate, un stil aparte si o atmosfera de poveste.

Boutiqul nostru recent inaugurat, in iarna anului 2013 si s-a bucurat de reactia pozitiva a tuturor celor care ne-au pasit pragul, atat barbati cat si femei, de aceea ne-am dorit sa il facem cunoscut in intreaga tara prin lansarea site-ului nostru.

Povestea noastra a inceput din dorinta coplesitoare a Designerului Modrisan Aida Carla in varsta de doar 22 de ani, care a urmat studii de Design Vestimentar atat in tara cat si la Paris, si a reusit sa creeze un nou concept in orasul sau. Un loc unde visele sale au devenit realitate, colectiile  hand made, inspirate de moda parisiana au prins viata iar doleanta sa de a crea haine pentru oameni care vor sa fie remarcati intr-un sens bun si frumos, a avut succes.

Rezultatele nu au intarziat sa apara si la doar 3 luni de la deschidere, am reusit  sa castigam premiul 3 la primul festival de moda  la care am participat cu prima noastra colectie intitulata „Roialty”.

Fiecare colectie a noastra are de spus o poveste, fiecare piesa vestimentara e lucrata pana la cel mai mic detaliu si este finisata manual, iar unicitatea si dorinta de promovare a frumosului, sunt lucrurile care ne calauzesc pasii mai departe.

Tindem in continuare spre satisfacerea bunului gust atat a femeilor cat si a barbatilor!

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.