AT Learning Center

AT Learning Center

SC AT Learning Center SRL

Voturi 0 Voturi / 38 Vizite

AT Learning Center (SC AT Learning Center SRL) cu sediul in Iasi, judetul Iasi Str. Columnei nr. 19, bl. T6, et. III, ap. 10 , adaugata in portalul Pagini Europene in data de 17 Octombrie 2014
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
32034346
Nr. Reg. Com.:
J22 /1252 /2013
Adresa Web:
Str. Columnei nr. 19, bl. T6, et. III, ap. 10 , Iasi, Judetul Iasi

Obiecte de Activitate

Descriere

AT Learning Center are ca principala activitate formarea profesionala a adultilor, urmarind dezvoltarea personala si cresterea competitivitatii pe piata muncii a cursantilor nostri, raspunzand cu promtitudine si seriozitate mobilitatii continue a pietei muncii locale dar si europene.

Oferta noastra cuprinde, intr-o gama larga, atat cursuri pentru copii, cat si pentru adulti, ce ofera posibilitatea imbunatatirii competentelor proprii si, totodata perspective mai bune pentru angajare, in cazul cursurilor pentru adulti. Cursurile sunt predate de profesori cu studii universitare si postuniversitare, profesori cu o vasta experienta in domeniul formarii. Suntem flexibili si receptivi la nevoile cursantilor nostri.

Formatorii AT Learning Center sunt persoane cu o vasta experienta in domeniul de referinta si in formarea profesionala a adultilor.

De asemenea dispunem de o baza materiala proprie formata dintr-o retea de 11 calculatoare, spatiu si mobilier modern, adaptat cerintelor formarii profesionale.

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.