AG OIL & GAS

AG OIL & GAS

SC AG OIL & GAS SRL

Voturi 0 Voturi / 41 Vizite

AG OIL & GAS (SC AG OIL & GAS SRL) cu sediul in Targu Mures, judetul Mures Strada Siretului,20 , adaugata in portalul Pagini Europene in data de 21 Octombrie 2014
Tip:
Societate cu Raspundere Limitata(SRL)
Cod Fiscal:
30079619
Nr. Reg. Com.:
J26/369/2012
Adresa Web:
Strada Siretului,20 , Targu Mures, Judetul Mures

Obiecte de Activitate

Descriere

AG Oil & GAS SRL, chiar daca este o companie tanara, ambitiile acesteia sunt pe masura exigentelor tehnice dar si profesionale impuse de catre beneficiari cu renume pe piata petroliera si gaziera din Romania.
Firma noastra isi propune planuri ambitioase de viitor, prin implicarea in proiecte de a realizat numeroase proiecte de reabilitare conducte transport titei si gaze, rezervoare, avand planuri de viitor de implicare si pe piata distributiei de produse petroliere, in special motorina, pentru consumatorii industriei de transport auto marfuri.

Inca de la infiintare, a incercat si a reusit sa se impuna pe piata din Romania prin calitatea executiei lucrarilor, profesionalism si seriozitate, reusind sa devina un partener de nadejde pentru companii cunoscute precum OMV-Petrom, si acestea intr-un timp foarte scurt. Unul dintre obiectivele noastre cele mai importante in aceasta perioada a fost identificarea celor mai bune solutii pentru clientii nostri si realizarea proiectelor intr-o maniera impecabila.

AG OIL & GAS SRL isi doreste sa devina o companie puternica pe plan national si un partener de succes si incredere pentru beneficiarii din Romania, la baza dezvoltarii noastre stand preocuparea constanta pentru calitatea executiei lucrarilor si a serviciilor oferite precum si o atitudine onesta in construirea relatiilor de afaceri.
 

Produse Vizitate Recent

Scroll
Afisare detalii.