FLUIDIZEAZA SANGELE: Nattokinase nattokinaza forte 30 de capsule vegetale cu eliberare prelungita

NATTOKINASE (NATTOKINAZA) Forte 150 mg

NATTOKINAZA

( NATTOKINASE )

Forte

30 capsule retard (cu dezintegrare intarziata)

Fabricat GMP si QCMS


PREVINE FORMAREA DE CHEAGURI DE SANGE

DIZOLVA CHEAGURILE DE SANGE DEJA FORMATE

PREVINE POSIBILITATEA UNUI INFARCT MIOCARDIC SAU CONGESTIE CEREBRALA

CATABOLIZEAZA FIBRILII AMILOIZI ASOCIATI CU BOALA ALZHEIMER’S

DIZOLVA FIBRILII AMILOIZI PREZENTI IN SCLEROZA MULTIPLA SI SCLEROZA LATERALA AMILOIDALA (SLA)

Recomandata pentru boli circulatorii precum: risc de congestie cerebrala, congestie cerebrala cu sechele, angina pectorala, stagnare venoasa, tromboembolism, ateroscleroza, fibromialgie , oboseala, claudicare intermitenta, patologia retinei oculare, hipertensiune, diabet, tromboza venoasa profunda si embolism arterial

Nattokinaza a fost descoperita de savantul japonez Dr. Hiroyuki Sumi in 1998 prin fermentare in prezenta bacteriei Bacillus subtilis natto. Dieta noastra contine o mare varietate de alimente care pot conduce la niveluri crescute de colesterol, depuneri pe artere si inflamatii ale arterelor. Se creaza astfel mediul propice pentru formarea de cheaguri de sange, boli cardiovasculare si accidente vasculare cerebrale. Placile ateromatoase sunt periculoase nu doar pentru ca stranguleaza fluxul sanguin dar, in cel mai rau caz se pot desprinde si circula in sange cauzand infarct miocardic sau accident vascular (congestie cerebrala)

Organismul produce anumite substante care convertesc fibrinogenul in fibrina. Fibrina contribuie la agregarea plachetelor si celulelor rosii si formarea de trombi. Inchegarea sangelui este utila atunci cand ne ranim caci ajuta la inchiderea ranii. Totusi, de multe ori aceste cheaguri se formeaza si unde nu trebuie, devenind un pericol grav.
Enzima care descompune fibrina este plasmina. Pe masura ce inaintam in varsta organismul produce tot mai putina plasmina si mai mult fibrinogen. Ca urmare, organismul incepe sa inchege mai mult sangele si sa desintegreze tot mai putin sangele inchegat.

Nattokinaza are o capacitate unica de a dezintegra fibrina, chiar superioara plasminei. Nattokinaza previne coagularea sangelui si formarea de placi (ateroame) pe artere. Daca totusi sau format cheaguri de sange, Nattokinaza le poate dizolva. Acesta este un lucru extraordinar prin faptul ca nu numai ca previne formarea de cheaguri nedorite dar, in cazurile de infarct sau accident vascular poate sa dizolve cheagul care obtureaza artera afectata ajutand la refacerea circuitului sanguin.

Ajungand pana in sistemul venos, Nattokinaza este de asemenea benefica in cazurile de tromboza venoasa
Un studiu din 2009 a conclus ca Nattokinaza poate fi benefica in catabolismul fibrililor amiloizi asociati cu boala Alzheimers.


Datorita capacitatii Nattokinazei de a dizolva fibrilii amiloizi, poate reprezenta un element important in tratarea Sclerozei Multiple si a Sclerozei Laterale Amiloidale (SLA).

NATTOKINAZA KONIG este incapsulata in capsule vegetale cu dizolvare intarziata (rezistente la acidul gastric) pentru a evita distrugerea enzimei de catre acizii din stomac..

COMPOZITIE per capsula:
Nattokinaza....................................150 mg (3000 UF*)
*UF= Unitati Fibrinolitice

ADMINSITRARE (adulti) 1 capsula pe zi sau conform sfatului medicului

Se asociaza sinergic cu:
Serra Plus – serapeptaza forte (1 capsula / zi)
Recomandat pentru tratarea simultana a inflamatiei endoteliale (cauza principala a fomarii ateroamelor si a trombilor).

EDTA (1 capsula / zi)
Recomandat pentru reducerea agregarii plachetare.

Super vitamina K2
Recomandat pentru reglarea canalelor calciului.

Atentionare.
Cu toate ca nattokinaza nu influenteaza INR-ul sau timpul de protrombina iar conform studiilor clinice curente doaza de 1 capsula/zi (150 mg) este sigura in orice instanta, consultati totusi medicul daca administrati anticoagulanti de sinteza precum Coumarin, Warfarina, Plavix, Aspirina (sau echivalenti) sau daca suferiti de o boala de coagulare. S-ar putea ca medicul sa decida reducerea dozelor de anticoagulanti sau chiar eliminarea lor totala in paralel cu marirea dozei de nattokinaza.

Articole Similare

Comentarii


Nu sunt comentarii

Scroll
Afisare detalii.