Cautare

Finantare rapida pentru mica ta afacere
Gazduire  Web Hosting Romania

Comentarii Recente

Despre ACETIL RESVERATROL cu FULVICIN

Despre ACETIL RESVERATROL cu FULVICIN 60 tablete

Acetyl Resveratrol cu Fulvicin pe intelesul tuturor:
este un puternic factor chelator (leaga si conduce mineralele in organism acolo unde este nevoie)

regleaza PH-ul sanguin (alcalinizeaza organismul) si oxigeneaza celulele;

influenteaza pozitiv procesele metabolice din organism;

inlatura oboseala, avand o actiune tonica generala;

elimina metalele si compusii metalici nedoriti din organism;

puternic sustinator al sistemului imunitar;

mentine in limite normale colesterolul

Despre produsul care contine Acetyl Resveratrol

Mod prezentare:
Flacon plastic, 60 capsule gelatinoase continand: 100mg acetyl resveratrol( 98%), 100 mg mumio (asphaltum-denumire botanica) continand min.15mg Acid Fulvic(15%).

MOD DE ADMINISTRARE:
cate 1 capsula de 2-3 ori pe zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

De ce forma ACETYL?
Cand studiam efectele resveratrolului toata lumea era extaziata dar rezultatele consumului de pastile sau capsule cu resveratrol erau dezamagitoare.

De ce? Forma comerciala (ca supliment) este Trans Resveratrol (hidrosolubil) sau Cis (liposolubil). Dar forma naturala, din vinul rosu, este ALCOOLICA (acetilata natural). Acetyl Resveratrol din produsul nostru este forma tri-acetyl.

Iata ce zice Wikipedia (si nu doar ea) despre resveratrol (forma comerciala-trans resveratrol):
O modalitate de administrare a resveratrolului la om poate fi de livrare bucal, care este fără înghițire, prin absorbție directă prin interiorul gurii.

Când 1mg de resveratrol în 50 ml de alcool de 50% / soluție de apă unul a fost reținut în gură timp de un minut, înainte de înghițire, 37 ng / ml libere resveratrol au fost măsurate în plasmă doua minute mai tarziu. Acest nivel de resveratrol neschimbat în sânge se poate realiza doar cu 250 mg de resveratrol luate într-o forma de pastile [98]. Cu toate acestea, viabilitatea unei metode de livrare bucale este pusă sub semnul întrebării din cauza solubilității apoasă scăzut al moleculei. Pentru un medicament care urmează să fie absorbite prin intermediul membranei transmucoasă, trebuie să fie în dizolvat in forma libera [99]. [100] Resveratrolul se potrivește criteriilor de dozare transmucoasă orală, cu excepția acest avertisment.Solubilitatea scăzută limitează foarte mult cantitatea care poate fi absorbita prin mucoasa bucala și este motivul pentru care metoda nu a fost serios explorata în continuare. Tot resveratrolul, care se încearcă să fie luate bucal, nu va reuși să treacă prin membrana mucoasă a gurii și să fie absorbită ca o doză orală. [101] Cu toate acestea, nevoia de a explora livrarea bucala în formulări farmaceutice viitoare a fost exprimata [100]. [102]

Aproximativ 70% din doza resveratrol administrat pe cale orala dintro o pastila este absorbit; cu toate acestea, biodisponibilitatea orală de resveratrol este scăzută, deoarece este rapid metabolizat în ficat și intestine în forme conjugate: glucuronat si sulfonat. [103] Doar urme (sub 5 ng / ml) de resveratrol nemodificat au putut fi detectate în sânge după doza de 25 mg pe cale orală. [103] Chiar și atunci când o doză foarte mare (2,5 și 5 g), a fost data ca o pastila fără protectie gastrica(gastrorezistenta), concentrația de resveratrol din sânge nu a reușit să ajungă la nivelul pretins a fi necesar pentru prevenirea cancerului sistemic. [40] O forma de resveratrol într-o guma de mestecat este acum în producție, iar acest lucru ar fi de așteptat pentru a atinge niveluri mult mai ridicate in sange decat formulele orale. Resveratrolul dat într-o forma numita SRT-501 (3 sau 5 g), dezvoltat de Sirtris Pharmaceuticals, a atins nivele cinci până la opt ori mai mare de sange. Aceste niveluri a făcut posibile concentrația necesară de a exercita efectele prezentate în modele animale și in vitro. [7] Cu toate acestea, pe 5 mai 2010, GlaxoSmithKline (GSK) a anuntat ca a suspendat testele cu SRT501, o forma a resveratrouluil, din motive de siguranță, și terminat studiul la 2 decembrie 2010 [104]. Sirtris Pharmaceuticals,pe care GlaxoSmithKline cumparat-o pentru 720 milioane dolari, în 2008,e în curs de dezvoltare de noi forme ale resveratrolului. GlaxoSmithKline se concentrează acum eforturile asupra SIRT1 mai potent și selectiv ca activator si SRT2104 si SRT2379- care sunt implicați în mai multe studii clinice de explorare.
Farmacocinetica integrala,oficiala, de administrare orală de resveratrol a 2000 mg de două ori pe zi, la om, studiind interacțiunea cu etanol concomitent cu quercetina și masă bogată în grăsimi a fost publicata. [105] Valoarea medie a concentrației serice maxime resveratrol a fost de 1274 ng / ml la starea de echilibru, care a fost redus 46% de către o masă de grăsime de la administrare. Nu a existat nici un efect al quercetinei orale concomitente cu etanol. Voluntari sănătoși au raportat frecvent diaree minora și măsuri de laborator au identificat modificări ușoare ale funcției hepatice si a potasiului seric. Nici un efect advers asupra funcției renale nu a fost identificat deși doar opt adulți sănătoși s-au testat în studiul de două săptămâni.

La om [40] [103] și șobolani, [42] [106] [107] mai putin de 5% din doza orală administrata a fost observat ca resveratrol liber în plasma sanguină. Cei mai abundenti metaboliți resveratrol la om, șobolani si șoareci de laborator era trans-resveratrol-3-O-glucuronid și trans-resveratrol-3-sulfat. [108] Walle sugerează ca sulfoconjugații sunt sursa primară de activitate, [103] Wang et al . sugerează ca glucuronoconjugații, [109] și Boocock et al.au subliniat, de asemenea, nevoia de studiu în continuare a efectelor metaboliților, inclusiv posibilitatea de deconjugare a resveratrolului liber in interiorul celulelor. Goldberd, care a studiat farmacokinetica resveratrolului, catechinelor și quercetinei la om, a concluzionat ", se pare că potențialele beneficii pentru sănătate ale acestor compusi pe baza activităților in vitro ale compusilor neconjugati sunt nerealiste și au fost mult exagerate. Într-adevăr,abundență de lucrări descriind astfel de activități pot fi în mod legitim descris ca lipsit de relevanță și înșelătoare pentru moment, investigații de această natură ar trebui să se concentreze pe beneficiile potențiale asupra sănătății ale metabolitilor glucuronid și sulfoconjugați. ". [110]

Ipoteza că resveratrolul din vin ar putea avea biodisponibilitate mai mare decât resveratrol dintr-o pastila [12] [111] a fost infirmată de datele experimentale. [110] [112] De exemplu, după ce cinci oameni au baut 600 ml de vin rosu, cu conținut de resveratrol de 3,2 mg / l (doza totală de aproximativ 2 mg) înainte de micul dejun, resveratrolul netransformat a fost detectat in sange la numai doi dintre ei și numai în urme (sub 2,5 ng / ml). Nivelurile de resveratrol par a fi ușor mai mare în cazul vinului rosu (600 ml de vin rosu contine 0,6 mg / ml, resveratrol; doza totală de aproximativ 0,5 mg), a fost luată cu masa: urme de (1-6 ng / ml) s-au găsit la patru din zece subiecti [112] Într-un alt studiu, farmacocinetica resveratrolului (25 mg) nu s-a schimbat dacă acesta a fost luat cu suc de legume, vin alb sau suc de struguri albi. Cel mai înalt nivel de resveratrol neschimbat în ser (7-9 ng / ml), a fost realizat după 30 de minute, și a dispărut complet din sânge după patru ore. [110] Autorii din ambele studii încheie ca urmele de resveratrol a ajuns în sânge sunt insuficiente pentru a explica paradoxul francez. Efectele benefice ale vinului, aparent ar putea fi explicate prin efectele alcoolului [110] sau întregul complex de substanțe pe care vinul rosu il conține; [112], de exemplu, beneficiile cardiovasculare de la vin par a fi corelate cu conținutul de procyanidine [113].

Asa ca am ajuns la concluzia ca trebuie cautata forma acetilata, cea specifica vinului. Plus ca vinul rosu contine un intreg complex de substante. De aceea am adaugat Mumio, pentru a completa mineralele, vitaminele si enzimele necesare(prezente in vin) chiar la un nivel superior.

Forma acetyl este superioara bioactiv, exemplele fiind nenumarate: colina vs.acetylcolina, L-Carnitina vs. Acetyl L-Carnitina, Carnosine vs. Acetyl carnosine, acidul salicilic vs. acid acetyl salicilic (faimoasa aspirina).

Iata ce zice wikipedia despre forma acetyl: http://en.wikipedia.org/wiki/Acetyl
În acord cu rapoartele anterioare (Howitz et al, 2003;.. Boer et al, 2006), resveratrol (50 μ M) a stimulat activitatea de SIRT1 ~ 12-ori . Derivate 1 (3,5-dihidroxi-4 '-thiomethyltrans-stilbene), în care 4'-hidroxil a fost înlocuit cu un grup de thiomethyl, a fost cel mai eficient, stimularea activității SIRT1 18-ori, în timp ce Derivatele 4 (3,5 -dihidroxi-4 '-methoxytrans-stilbene), însoțită de un grup metoxi chimic similar,a activat SIRT1 de 11 ori . Derivatul 2 (3,5-dihidroxi-4 '-methyltrans-stilbene) și Derivatul 3 (3,5-dihidroxi-4'-ethyltrans-stilbene), substituit cu metil hidrofob și ethylgroups la pozițiile 4 ",au activat SIRT1de 16 - și respectiv de 14 ori. Derivata 5 (3,5-dihidroxi-4 '-acetoxytrans-stilbene), însoțită de un grup de ester, cu un volum relativ mare de la a 4'positie a fost cel mai puțin puternic, SIRT1fiind stimulat doar de trei ori. Bazat pe această relație structură-activitate, se pare că substituenții mici, hidrofobi la poziția 4 'pot spori potenta stilbenelor. "

Activitatea de STAC in vivo va depinde de mulți factori, cum ar fi rata sa de absorbție și metabolismul.

Din acest motiv, activitatea in vitro nu se poate corela întotdeauna cu capacitatea de a activa sirtuinele in celule. De exemplu, în esterazele in vivo sunt cunoscute pentru a se lipi ușor pe grupe acetil de la molecule care conțin gruparea acetyl pentru a elibera acetat (White & Hope, 1984). Din acest motiv, medicamentele sunt adesea acetilate într-o formă pro-medicament ca un mijloc de consolidare a proprietăților sale, cum ar fi stabilitatea, fără a diminua activitatea sa biologică (Takahashi et al., 1992). Derivatul 5, care este acetilat în poziția 4 ', a fost cel mai puțin eficace în activarea SIRT1 in vitro, cu toate că durata de viață prelungita produsa cea mai mare a fost obținuta prin tratare cu o STAC până în prezent, probabil datorită faptului că rămâne mai stabil în mediu de drojdie decât alte STACs și este descompus de cǎtre esteraze după ce intră în celulă, eliberând resveratrol in forma libera și acetat și asigurand un echilibru al
fluxului de compus activ, dar în mod clar mai multe experimente vor fi necesare pentru a confirma acest lucru.

Genele care raspund de rejuvanare denumite Sirtuine se exprima in prezenta grupului Acetyl :http://en.wikipedia.org/wiki/Sir2
Rezulta ca:forma Acetyl resveratrol este cea mai activa forma a resveratrolului(in vitro si vivo),scapand de procesul de sulfonare si/sau gloconare in ficat,gruparea acetyl permite traversarea barierelor membranoase si activeaza SIRT 1 si Sir 2(daca persoana are gelele corespondente!).Deci rejuvenarea este conditionata genetic.In rest TOATE celelalte efecte ale Resveratrolului sunt valabile si amplificate.In plus aceasta forma inlatura efectele radioactivitatii:http://www.news-medical.net/news/20110505/Acetyl-resveratrol-could-protect-against-radiation-sickness.aspx si http://www.thenakedscientists.com/HTML/content/news-archive/news/2259/
Acidul Fulvic prezent in Mumio ii mareste randamentul lucrand sinergic.
http://www.humichealth.info/effects.html / http://www.supremefulvic.com/ http://www.youtube.com/watch?v=vHJB9LmB_FU&feature=relmfu http://www.youtube.com/watch?v=xVedEN6e7eo

Din studiile mentionate mai sus rezulta ca efectele cele mai bune s-au manifestat la vinul rosu,in cazul resveratrolului natural. Activitatea sporita, dupa cum arata studiile,este datorata micro si macro elementelor prezente in vinul rosu. Fulvicin contine atat aceste elemente si,in plus, contine minim 15% Acid Fulvic, factor determinand in procesele metabolice celulare,asigurand suport in exprimarea resveratrolului la maximum potential.

Comentarii


Nu sunt comentarii

Scroll
Afisare detalii.