Administrezi un magazin online? Iata de ce ai nevoie de un certificat SSL

Administrarea unui magazin online este o activitate destul de dificila, chiar daca tehnologiile au avansat considerabil in ceea ce priveste managementul acestora. Desi avem acces la o varietate de dispozitive tehnologice care ne pot sprijini in administrarea unui magazin online precum programe de facturare online, aplicatii de inventariere etc, nu de putin ori suntem pusi in situatia de a lua si alte decizii importante. Spre exemplu, alegerea unui certificat SSL reprezinta de asemenea un pas important si necesar pe care trebuie sa il faca orice administrator de magazin online, sau mai exact orice administrator care pune pret pe siguranta online.

Certificatele SSL au devenit un strict indispensabil in conditiile actuale atunci cand vorbim despre magazine online datorita faptului ca siguranta este un aspect deosebit de important in ceea ce priveste tranzactiile care se realizeaza astazi pe Internet. Un certificat SSL poate fi obtinut de la companii de specialitate precum Mxhost. Iata insa de ce ai nevoie de un certificat SSL daca esti administratorul unui magazin online.

Certificatele SSL ofera siguranta deplina tranzactiilor care se realizeaza intre clientii tai si magazin.

Certificatele SSL sau certificatele de siguranta cum se mai numesc, au fost create special pentru a oferi siguranta tranzactiilor care se realizeaza online. Initial, aceste tranzactii erau nesigure, iar datele personale ale clientilor adesea erau furate de catre diversi hoti de date. Prin utilizarea acestor certificate de siguranta, se creeaza un canal de comunicatie unic, astfel ca schimbul de date intre client si server se realizeaza in deplina siguranta, nimeni altcineva neavand acces la acest canal.

Certificatele SSL ofera incredere clientilor in magazinul tau.

Utilizatorii apreciaza pun tot mai mult pret pe siguranta online, mai ales atunci cand vine vorba despre tranzactii. Toate magazinele online care comercializeaza servicii sau produse ar trebui sa dispuna de un astfel de certificat dintr-un motiv foarte simplu si anume datorita faptului ca utilizatorii verifica daca magazinul are implementat un astfel de certificat inainte de a cumpara un produs. Odata implementat un cetificat SSL, in dreptul adresei web va aparea un lacatel de culoare verde care va certifica autenticitatea site-ului si va confirma totodata faptul ca magazinul utilizeaza o conexiune securizata.

Mxhost este o companie de servicii web care pune la dispozitia clientilor o varietate de certificate SSL pentru orice tip de companie, la cele mai avantajoase preturi. 

 

Articole Similare

Comentarii


Nu sunt comentarii

Scroll
Afisare detalii.